Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramının gelmesi ile birlikte bir yerlere gidecek olanlar kara düşünmeye başladı bile. Akaryakıta gelen zamlarla baş edemeyecek kişiler bir de köprü

Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramının gelmesi ile birlikte bir yerlere gidecek olanlar kara düşünmeye başladı bile. Akaryakıta gelen zamlarla baş edemeyecek kişiler bir de köprü ve otoyol paralarını düşünmeye başladı. Kurban Bayramı’nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramı’nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi diye merak ediliyor. Bayramın yaklaşması ile 9 günlük tatili değerlendirme isteyen bir çok kişi yada memleketine gitmek isteyen bir çok kişi yolların derdine düştü. Akaryakıta gelen zamlarla baş edemeyecek kişiler bir de köprü ve otoyol paralarını düşünmeye başladı. Kurban Bayramı’nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi vatandaşlar merak ediyor.

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından köprü ve otoyolların bayram boyunca ücretsiz olup olmayacağı konusu gündeme geldi.

Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da konuya ilişkin açıklama yaptı. Kurban Bayramı’nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi?

Karaismailoğlu, devletin işlettiği köprüler ve otoyolların bu bayramda da ücretsiz olacağını söyledi. Ancak Yap-işlet-devret projeleri hariç.

Yani sonuç olarak bayram tatili nedeniyle KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişler, 9 Temmuz Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00’dan başlayarak, 12 Temmuz Salı saat 00.00’ye kadar ücretsiz olacak. Aynı zamanda devletin işlettiği toplu taşıma hizmetleri de bedava gerçekleştirilecek.

Ayrıca ekonomik krizde olan emekliler için müjdeli haber geldi. Kurban bayramına sayılı günler kala milyonlarca emeklinin gözü kulağı emekli ikramiyelerinin yatacağı güne çevrildi.

12 milyona yakın emeklinin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı.