Kuruluş Osman 4. sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi!

ATV ekranlarının en çok beğenilen ve en çok seyredilen dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman 4. sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi!  

Kuruluş Osman 4. sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi!

ATV ekranlarının en çok beğenilen ve en çok seyredilen dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman'da 4. sezon heyecanı şimdiden başladı. Sevilen dizinin izleyicileri Kuruluş Osman 4. sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi gibi detayları merak ediyor ve araştırıyor. Peki Kuruluş Osman 4. sezon ne zaman başlayacak? İşte Kuruluş Osman yeni sezon tarihi...

KURULUŞ OSMAN 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON TARİHİ!

Haber Global'de yer alan habere göre, en çok seyredilen televizyon kanalları arasında yer alan ATV’nin fenomen dizilerinden olan Kuruluş Osman 8 Haziran tarihinde 98. bölümüyle sezon finali yapmış ve seyircilerine kısa bir yaz arası için veda etmişti. Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı Kuruluş Osman dizisi 2022-2023 döneminde 4. sezonu ile izleyicilerle buluşacak. Peki Kuruluş Osman 4. sezon ne zaman başlayacak? İşte Kuruluş Osman yeni sezon tarihi...

kurulus-osman

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, her çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşan Kuruluş Osman dizisinin Ekim ayının ortalarında başlaması planlanıyor.

KURULUŞ OSMAN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Yeni sezon tarihi merakla beklenen Kuruluş Osman dizisinde, Osman Bey, Moğol Komutanı Cebe ve Ramanos'un kurmuş olduğu tuzaktan, kurduğu oyunlarla kurtulmayı başarır. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaya göre, Cebe'yi ele geçirir ancak Romanos son anda elinden kaçar. Peki Osman Bey, Cebe'den tüm gerçekleri öğrenebilecek midir?

Yine aktarılan detaylara göre, Selvi'nin ölümüyle yerle bir olan Barkın'ın gözü artık hiçbir şey görmez. Herkesi gözden çıkaran Selvi, Osman Bey ve Hatunlarına büyük bir tuzak kurma hazırlığına girer. Yine aktarılan detaylara göre, senelerce büyük hainlikler yapan Barkın Bey'in foyası da ortaya çıkmıştır. Peki Barkın Bey, Osman Bey'in gazabından kurtulabilir mi? 

Yine verilen detaylara göre, Çobanoğlu Ali Bey oğlunun yaralanma haberini aldıktan sonra küplere biner. Osman Bey'e elçisiyle haber yollayan Çobanoğlu Ali Bey, Aktemur'u ve Turgut'u ister. Verilen bilgiye göre, Osman Bey, Ali Bey'i mahcup edecek önemli bir hamle yapacaktır. Peki Osman Bey'in hamlesi ne olacaktır?