Kusursuz Kiracı Kore dizisi uyarlaması mı? Uyarlandığı düşünülen dizi hangisi ve konusu ne?

Fragmanıyla merak uyandıran Kusursuz Kiracı Kore dizisi mi? Kusursuz Kiracı'nın uyarlandığı Kore dizisinin konusu ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kusursuz Kiracı Kore dizisi uyarlaması mı? Uyarlandığı düşünülen dizi hangisi ve konusu ne?

Yeni başlayacak olan diziler herkes tarafından merakla beklenirken, öyle bir dizi tanıtım fragmanı yayınlandı ki, internette en çok aranılan yapım oldu. Yeni sezonun en çok konuşulacak dizisi olacağına kesin gözüyle bakılan ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan dizinin ismi “Kusursuz Kiracı”

MF Yapım imzası taşıyan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu da Nermin Yıldırım'ın yazdığını Kusursuz Kiracı dizisi yayınlanan fragmanıyla dikkat çektiği gibi konusu bakımından da en çok merak edilen yapımlar arasına girdi. Merakla beklenen diziyi izlemek isteyenler Kusursuz Kiracı konusu nedir, oyuncuları kim? gibi soruların yanıtlarını araştırırken bir Güney Kore dizisine olan benzerlik oldukça dikkat çekti. 

Kusursuz Kiracı Kore dizisi uyarlaması mı? Uyarlandığı düşünülen dizi hangisi ve konusu ne?

Son zamanlarda Güney Kore uyarlaması diziler hız kazanmış ve popüler olmuşken bir uyarlama dizi haberi daha geldi. Bir Aşk Hikayesi, Sadakatsiz, Mahkum, Seviyor Sevmiyor, Meryem, Yargı, Beni Affet, İyilik, Aşk Ekmek ve Hayaller, Kiraz Mevsimi, Kocamın Ailesi, Güneşi Beklerken, Günahkar, Mucize Doktor gibi dizilerin Güney Kore uyarlaması olarak ekranlara sunulmasının ve çok sevilmesinin ardından yeni bir uyarlama dizi daha ekranlara geliyor. Biliyorsunuz ki Güney Kore dizi film ve müzik açısından çok başarılı bir pazara sahip. Çok iyi dizilerin yayınlanması ve dünyanın her yerinden izleyici kitlesi yakalamaları da o dizilerin uyarlamalarını yapma fikri getiriyor. 

Söz konusu olarak son uyarlama haberi Kusursuz Kiracı dizisinden geldi. Konusu itibariyle Strangers From Hell dizisine olan benzerliği oldukça dikkat çeken dizi gözleri Strangers From Hell dizisine çevirdi.

STRANGERS FROM HELL KONUSU NEDİR?

Başrollerinde Güney Kore’nin en sevilen aktörlerinden Lee Dong Wook’un ve hem şarkıcı hem oyuncu SiWan’ın oynadığı 2019 yapımı gerilim dizisidir. Baş kahraman olan Yoon Jong Woo yirmili yaşlarda kırsalda yaşayan bir adamdır. Şehir merkezinde iş bularak şehre gelir ve kiralık daire tutmaya parası yetişmez. Tesadüf eseri tanıştığı bir kişi tarafından önerilen bir pansiyona gider ve orada yaşamaya başlar. Mutfağı ve banyosu ortak olarak kullanılacak olan pansiyonda bir gariplik sezer. Hepsi birbirinden tuhaf görünen diğer konukları ve pansiyon sahibi kadını şüpheli bulur, onları sevmez ve eşyalarını karıştırdıklarından şüphe etmeye başlar. Zamanla şüphelerinde haklı olduğu ortaya çıkan Jong Woo, pansiyondan ayrılmak ister. Ne var ki oradan ayrılmak o kadar kolay değildir. Pansiyondan çıkmasına izin verilmez, oradan ayrılamaz ve onu aramak için gelen polis arkadaşları da pansiyonun içerisinde kaybolur. 

Kusursuz Kiracı Kore dizisi uyarlaması mı? Uyarlandığı düşünülen dizi hangisi ve konusu ne?

İzleyen seyirciler Stranger From Hell ile Kusursuz Kiracı dizisinin konusu arasında benzerlik olduğunu iddia ediyorlar. Gerçek ise Kusursuz Kiracı yayınlanmaya başladığında ortaya çıkacak. 

 

işte Kore versiyonu olan Strangers From Hell'in fragmanı: