Kusursuz Kiracı ne zaman başlıyor? Kusursuz Kiracı konusu ne? Kusursuz Kiracı Kore uyarlaması!

Önce tanıtım fragmanıyla sonra da kore dizisi uyarlaması olduğu haberiyle dikkatleri üzerine çeken Kusursuz Kiracı ne zaman yayınlanacak? Hangi kanalda ve ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu? İşte detaylar…  

Kusursuz Kiracı ne zaman başlıyor? Kusursuz Kiracı konusu ne? Kusursuz Kiracı Kore uyarlaması!

Yayınlanan fragmanının ardından dikkatleri üzerine çeken Kusursuz Kiracı şimdiden merak edilmeye başlandı. Diziyi izlemek isteyenler Kusursuz Kiracı konusu nedir, oyuncuları kim? Kusursuz Kiracı yayın tarihi gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, MF Yapım imzası taşıyan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu da Nermin Yıldırım'ın yazdığını Kusursuz Kiracı dizisi yayınlanan ilk tanıtım fragmanıyla da dikkat çekti. Merakla beklenen diziyi izlemek isteyenler Kusursuz Kiracı konusu nedir, oyuncuları kim? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Yeni sezonda FOX ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Kusursuz Kiracı dizisi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Kusursuz Kiracı konusu ne? Kusursuz Kiracı oyuncuları kim? 

Kusursuz Kiracı dizisinde ana karakter Mona (Dilan Çiçek Deniz), yetimhanede büyüyen genç bir kadındır. Aktarılan detaylara göre, bir internet gazetesinde çalışan ve son dönemlerde mega kent İstanbul’un farklı bölgelerinde meydana gelen ev kundaklama vakalarının haberlerini yapmaktadır. Yine bir yangın haberine gittiği bir gün, aynı haber için gelen fotoğraf muhabiri Yakup (Serkay Tütüncü) ile karşılaşır. İkili, birbirlerinden alttan alta hoşlanmakla beraber aslında tümüyle zıt karaktere sahip oldukları için didişerek haber yaparlar. Yine verilen bilgilere göre, haber dönüşü Mona, kavga ettiği ev sahibinin eşyalarını kapının önüne çıkardığını görür ve artık evsiz kaldığını anlar. Yetimhaneden arkadaşı olan ve şimdilerde polislik yapan arkadaşı Leyla (Melisa Döngel) gizli bir görevde olduğu için yeni tanışmış olduğu Yakup’un, sonradan değişik bir mimariyle ikiye bölünen evine kiracı olması için yaptığı teklifi geçici bir çözüm olarak görür ve kabul eder. Yine aktarılan detaylara göre, Mona daha apartmana taşındığı ilk gün, Yuva Apartmanı’nda bazı garip işler olduğunu farkına varır. Verilen bilgilere göre, gizemli tavırlar takınan komşular da onun apartmana taşınmasından pek memnun olmaz. Fakat Mona neler olup bittiğini anlayamadan ciddi bir problemin içine düşer.

Kusursuz Kiracı ne zaman başlıyor? Kusursuz Kiracı konusu ne? Kusursuz Kiracı Kore uyarlaması!

Güney Kore yapımı olan Strangers From Hell dizisine olan benzerliği ile dikkat çeken Kusursuz Kiracı’nın yeni sezon başlangıcı olan Eylül ayı ortalarında ekrana gelmesi bekleniyor. Strangers From Hell’de de hikayenin baş karakteri kırsaldan büyükşehire göç ederek, otelde kalmaya parası yetmeyince bir pansiyona yerleşiyor ve o pansiyonda bir şeylerin ters gittiğinin farkına varıyordu. Pansiyon sakinlerinin de kendisini istemediği kahramanımız için maalesef o pansiyondan çıkmak kolay olmuyordu. Dizilerin benzerliği için Güney Kore yapımı olan Strangers From Hell fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.