Masterchef Ana Kadro yarışmacıları 2021 belli oldu!

Masterchef Ana Kadro yarışmacıları 2021 merak ediliyor. 1 Ağustos tarihinde ekrana gelen son bölümde ana kadroya giren ilk yarışmacı belli oldu. İşte

Masterchef Ana Kadro yarışmacıları 2021 belli oldu!

Masterchef Ana Kadro yarışmacıları 2021 merak ediliyor. 1 Ağustos tarihinde ekrana gelen son bölümde ana kadroya giren ilk yarışmacı belli oldu. İşte Masterchef Ana Kadro yarışmacıları 2021…

Masterchef Ana Kadro yarışmacıları 2021 merak ediliyor. Masterchef programının başladığı tarihten itibaren elemeler yapılıyor ancak herkes kimlerin ana kadroya kalacağı konusunda merak içinde. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışması son bölümünde, üç gruba ayrılan yarışmacılar ana kadroya girebilmek için mücadele etti. Şeflerin tadımları sonrasında ise MasterChef 2021’de ana kadroya giren ilk yarışmacı belli oldu.

Masterchef Ana Kadro yarışmacıları 2021 belli oldu!

Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı MasterChef Türkiye’de üçlü düello elemelerinin ardından final turuna geçildi.

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna’nın jürilik yaptığı yarışmada bakalım bu yıl nasıl entrikalar olacak. Masterchef Ana Kadro yarışmacıları 2021 belli oldu mu?

MasterChef Türkiye final turu ilk bölümünde yarışmacılar, ilk olarak testi kebabı yapmak için kollarını sıvadı. İlk turda en başarılı altı isim Ateş, Milhan, Tunahan, Berk, Sergen ve Fatma oldu.

Masterchef Ana Kadro yarışmacıları 2021 belli oldu. İkinci bölümde ise yaratıcılık yemeğinde yarışmacılara ana ürün olarak kiraz verildi. Şefler, tadım sonrasında en başarılı tabağı hazırlayan isim Fatma oldu. Böylece, MasterChef 2021 ana kadro ilk yarışmacısı Fatma Polat oldu.

Masterchef Ana Kadro yarışmacıları 2021 belli oldu!

Masterchef Fatma Polat kimdir?

Fatma Polat İstanbul’dan katılıyor ama aslen Sivaslı’dır. 38 yaşında olan Fatma Polat yöresel yumurtalı köfte yaptı. Bu yaşında üniversite okumaya başlayan Polat psikoloji ve sosyoloji okuyor. Aynı zamanda aile danışmanlığı yapıyor. Üç çocuğu olan Fatma Polat’ın çocuklarından biri 17, biri 13 biri 11 yaşında.

Fatma Polat Sivaslı olduğu halde eşinin memleketi olan Malatya’nın yumurtalı köftesini denedi.Fatma Polat hayatta er şeyi başarabileceğini iddia ediyor. Boks yapmak Fatma Polat’ın hobilerinden biridir.