Masterchef Ayaz kimdir, Masterchef Ayaz kaç yaşında? Ayaz Geçer nereli?

Masterchef Ayaz kimdir, Masterchef Ayaz kaç yaşında? Ayaz Geçer nereli sorularının yanıtları Masterchef Türkiye izleyicileri tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Masterchef Ayaz ile ilgili merak edilen detaylar...

Masterchef Ayaz kimdir, Masterchef Ayaz kaç yaşında? Ayaz Geçer nereli?

TV8'in en çok beğenilen ve en çok seyredilen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye'de 3. grup yarışmacıları da seyircilerin radarına girdi.

Masterchef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümde Ayaz ana kadroya girmek için mücadele etti ve de 2. oldu. Milliyet'te yer alan habere göre, Masterchef Türkiye yarışmacısı Ayaz Geçer'in ana kadroya girmek için yarışı hız kesmeden sürüyor. Masterchef Ayaz'ın hayatı ile ilgili bilgiler merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Peki Masterchef Ayaz kimdir, Masterchef Ayaz kaç yaşında? Ayaz Geçer nereli?

Masterchef Ayaz kimdir, Masterchef Ayazkaç yaşında? Ayaz Geçer nereli sorularının yanıtları Masterchef Türkiye izleyicileri tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. En çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye'de yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Ayaz Geçer de Masterchef'te yarışan yarışmacılar arasında en dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. 

MASTERCHEF AYAZ KİMDİR? MASTERCHEF AYAZ KAÇ YAŞINDA? AYAZ GEÇER NERELİ?

En çok merak edilen ve araştırılan yarışmacılar arasında yer alan Masterchef Ayaz Abdurrahman Geçer, 23 yaşında. Şırnak Silopi'de doğan Ayaz Geçer, 13 yaşından bu yana başkent Ankara'da yaşamını sürdürüyor. 

masterchef-ayaz

TV8 ekranlarında yayımlanan MasterChef yarışmasında ana kadro belirleme aşamasında sona geliniyor. ilk 12 kişi netleşti ve gözler 13. finaliste çevrildi. İki aşamalı oyun sonunda başarılı olan aday, finalist olarak ana kadroya yükseliyor. İşte, 15 Ağustos MasterChef'te kazanan isim...

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KADROYA GİREN 13. İSİM

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında merakla beklenen 3. grup da ana kadro mücadelesi için yarıştı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, toplamda iki aşamalı oyunun birincisinde yarışmacı adaylarının Ali nazik yemeği yapılması istendi. Merakla beklenen bu turda başarılı olan sekiz isim, ikinci aşama olan yaratıcılık oyununda yarıştı.

Yaratıcılık oyununda performans sergileyen isimler şu şekilde oldu: Barış, Dilan, Ayaz, Görkem, Duygu, Burak Kaya, Efekan ve Kıvanç oldu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda kazanan ve ana kadroya giren isim Burak Kaya oldu.

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİMLER GİRDİ? MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN İSİMLER!

En çok seyredilen ve beğenilen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye'de rakiplerinden daha iyi yemekler çıkararak MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosuna adını yazdıran isimler şöyle:

-Metin (ilk hafta hafta)

-Gamze (ikinci hafta)

-Onur (üçüncü hafta)

-Çağatay (dördüncü hafta)

-Şeyma (beşinci hafta)

-Melih (altıncı hafta)

-Büşra (yedinci hafta)

-Fatma Nur (sekizinci hafta)

-Tayfun (dokuzuncu hafta)

-Yağız (onuncu hafta)

-Burak (on birinci hafta)

-Kaan (on ikinci hafta)

-Burak (on üçüncü hafta)