Masterchef Tayfun kimdir? Masterchef Tayfun Genç kaç yaşında, nereli?

Masterchef Tayfun kimdir? Masterchef Tayfun Genç kaç yaşında, nereli soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Masterchef Tayfun kimdir? Masterchef Tayfun Genç kaç yaşında, nereli?

TV8 ekranlarının en çok sevilen ve en çok seyredilen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye'de heyecan hız kesmeden devam ediyor.

Dün akşam eleme heyecanıın yaşandığı Masterchef Türkiye'ye Melih Berkay Gündüz veda etmişti. Yeni haftaya geçilmesiyle birlikte Kırmızı ve Mavi Takım seçmeleri de başladı.

Adeta rerting rekorları kıran Masterchef Türkiye'nin bu akşam yayınlanan bölümüne Tayfun ve Ayaz arasında yaşanan gerginlik damga vururken, söz konusu gerginlikten sonra Tayfun'un kim olduğu ile ilgili araştırmalar da hız kazandı.

Masterchef Tayfun kimdir? Masterchef Tayfun Genç kaç yaşında, nereli soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Reytinglerde hep üst sıralarda yer alan Masterchef Türkiye'nin ana kadrosuna 9. isim olarak seçilen Tayfun Genç, hazırlamış olduğu yemeklerle rakiplerini geride bırakmış ve Masterchef ana kadrosuna girmeyi başarmıştı.

Peki Masterchef Tayfun kimdir? Masterchef Tayfun Genç kaç yaşında, nereli?

masterchef-tayfun-kimdir

Masterchef Türkiye'ye İstanbul'dan katılan Tayfun Genç, aslen Giresunlu. 30 yaşında olan Masterchef Tayfun, 11 senedir profesyonel aşçılık yapıyor. Lezzetcom'un aktardığı detaylara göre, evli ve bir çocuk babası olan Masterchef Tayfun, daha öncede yarışmaya başvuru yapmış fakat katılamamış.

Peki Masterchef Tayfun hangi yemekleri yaptı? İşte Tayfun Genç'in Masterchef Türkiye'de yaptığı yemekler...

MASTERCHEF TAYFUN HANGİ YEMEKLERİ YAPTI?

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, söz konusu yarışmanın ilgiyle izlenen ilk turunda Saynara isimli enginar püreli bonfile çıkaran Tayfun Genç, 3 şeften de evet almıştı. Yine verilen bilgilere göre, merakla beklenen üçlü düellolarda Tayfun, Serkan ve Bozbey eşleşmeler yapıltı. Bu üç yarışmacıdan da  patlıcan kebabı hazırlamaları talep edildi. Tayfun Genç rakiplerini eledi ve ana kadro seçmelerine katıldı. Yine verilen bilgilere göre merakla beklenen kadro seçmelerinin ilk aşamasında yarışmacılardan Kilis tava hazırlamaları talep edildi. En iyi tabağı hazırlayan 7 yarışmacı ikinci tur için yeniden mutfağa girdi. Yarışmacılardan çilek kullanarak yaratıcı yemek yapmaları talep edildi. Söz konusu gecenin sonunda rakiplerini geride bırakan ve Masterchef Türkiye'nin ana kadroya dahil olmayı başaran ismi Tayfun Genç oldu.