Su Ürünleri Hali balık fiyatları! Güncel balık hali fiyatları!

Denizden babam çıksa yerim diyenlerdenseniz eyvahlar olsun. Herşey gibi balık fiyatlarında da yükselişler sürüyor. Su Ürünleri Hali balık fiyatları! Güncel

Su Ürünleri Hali balık fiyatları! Güncel balık hali fiyatları!

Denizden babam çıksa yerim diyenlerdenseniz eyvahlar olsun. Herşey gibi balık fiyatlarında da yükselişler sürüyor. Su Ürünleri Hali balık fiyatları! Güncel balık hali fiyatları!

Su Ürünleri Hali balık fiyatları! Güncel balık hali fiyatlarını sizler için araştırdık. Sağlık açısından balığın faydalarını hepimiz biliyoruz. İçerdiği yağ asitleri bizi zinde tutan nadir bileşenlerden biri. Ziyafet sofralarımızı şenlendiren balıklar son zamanlarda oldukça fiyat yükseltti.

Herkesin bildiği gibi Balıklar tezgahlarda satılmak üzere Su Ürünleri Hali’nden alınıyor. Parekende fiyatından çok Su Ürünleri Hali balık fiyatları! Güncel balık hali fiyatları da önem arz ediyor. Biz de Haber Stand olarak sizler için Su Ürünleri Hali balık fiyatları! Güncel balık hali fiyatlarını araştırdık

Genelde balıklar için belirli bir fiyat aralığı belirleniyor ve bu fiyat aralıkları ise en düşük ve en yüksek fiyatları gösteriyor.

Su Ürünleri Hali balık fiyatları! Güncel balık hali fiyatları!

Su Ürünleri Hali balık fiyatları! Güncel balık hali fiyatları!

İstavrit

Su Ürünleri Hali balık fiyatları ve Güncel balık hali fiyatları kapsamında İstavrit fiyatalrını incelediğmizde görüyoruz ki kutu ile istavrit cinsi balıklar en düşük fiyat olarak 550,00 Türk Lirası ücreti ile satılmaktadır. İstavrit cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 650,00 Türk Lirası

Çipura

Çipura cinsi balıklar ise kilogram hesabı ile satılıyor ve Su Ürünleri Hali içerisinde çipura cinsi balıklar en düşük fiyat olarak 80,00 Türk Lirası ile satılıyor en yüksek fiyat da 90,00 lira olarak belirlendi.

İthal uskumru

Yine kilogram hesabı satışı yapılan bu balığın fiyatı oldukça düşük. Su Ürünleri Hali içerisinde ithal uskumru cinsi balıklar en düşük fiyat olarak 35,00 Türk Lirası ücreti ile yapılıyor. En yüksek ücret ise 40,00 lira.

Levrek

Levrek türü balıkalrın satışı kilogram hesabı ile yapılır ve Su Ürünleri Hali içerisinde levrek cinsi balıklar en düşük fiyat olarak 70,00 Türk Lirası ücreti ile satılmaktadır. Levrek cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı 120,00 Türk Lirası.

Sardalya

Sardalya kutu hesabı ile satılır. Su Ürünleri Hali içerisinde sardalya cinsi balıklar en düşük fiyat olarak 400,00 Türk Lirası ücreti ile satılmaktadır. En yüksek fiyat ise 800,00 liradır.

Somon

Su Ürünleri Hali içerisinde somon cinsi balıklar en düşük fiyat olarak 60,00 Türk Lirası ücreti ile satılmaktadır. Somon cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 70,00 Türk Lirası olarak belirlenmiş.