Tale of the Nine Tailed dizisinin ikinci sezonu geliyor! İşte Tale of the Nine Tailed 1938 dizisinin ilk afişi, konusu ve oyuncuları!

Tale of the Nine Tailed dizisinin ilk sezonunda Lee Dong-Wook, Jo Bo-Ah, Kim Beom birlikte rol almışlar ve hatırı sayılır bir izleyici kitlesi elde etmişlerdi. Çok sevilen dizinin 2. Sezonunun çekileceği müjdesi hayranlarını çok sevindirmişti. İşte sevilen dizinin 2. Sezonunun ilk posteri ve yeni oyuncuları;

Tale of the Nine Tailed dizisinin ikinci sezonu geliyor! İşte  Tale of the Nine Tailed 1938 dizisinin ilk afişi, konusu ve oyuncuları!

Merakla beklenen dizi "Tale of the Nine-Tailed 1938" için ilk afiş yayımlandı. Başrollerinde Lee Dong-Wook, Kim Beom ve Kim So Yeon'un yer aldığı dizi Mayıs ayında ekranlara gelecek.

Dizinin ikinci sezonunun konusu ise, Güney kore Sineması’nda yer alan haberin içeriğine göre şu şekilde; 1938 yılının en kaotik çağında erkek bir gumiho olan Yi Yeon'un (Lee Dong-Wook) hikayesini anlatmaktadır. Modern zamandaki Yi Yeon (Lee Dong-Wook), beklenmedik bir olaya kapılır ve 1938 yılına geri çağrılır. Böylece geçmişe gitmek zorunda kalan Yi Yeon, günümüze dönmek için umutsuzca savaşır.

Lee Dong-Wook dizide dokuz kuyruklu bir tilki (gumiho) olan Lee Yeon karakterini canlandırmaktadır. 

Kim Beom dizide Lee Yeon’un (Lee Dong-Wook) üvey erkek kardeşi olan Lee Rang karakterini canlandırmaktadır. İlk sezonda Yi Yeon ile olan yanlış anlaşmasını çözmüş olmasına rağmen, gelecekten gelen Yi Yeon ile tanıştığı 1938'de, hala asi halindedir.

Kim So Yeon dizide, eski batılı dağ tanrıçası ve Gyeongseong'un (geçmiş Seul'ün) en iyi restoranı Myoyeongak'ın sahibi Ryu Hong Joo karakterini canlandırmaktadır.

Ryu Kyung Soo dizide, ölüleri bile kurtarabilen büyük doktor Cheon Moo Young karakterini canlandırmaktadır. Bir zamanlar Yi Yeon ve Hong Joo'nun tek arkadaşı olan eski kuzey dağ tanrısıydı. Ancak, bir olay nedeniyle Yi Yeon'a düşmanlık beslemeye başladı ve ikisi kaçınılmaz bir savaşla karşı karşıya kaldı.

Dizi için yayımlanan yeni afişte sırtı dönük bir şekilde karanlık bir sokak ortasında duran Lee Yeon yer alıyor. Afişin üst kısmı günümüzü, alt kısmı ise 1930'lu yılları temsil ediyor.

Tale of the Nine Tailed dizisinin ikinci sezonu geliyor! İşte  Tale of the Nine Tailed 1938 dizisinin ilk afişi, konusu ve oyuncuları!

Sevilen dizinin ilk sezonu Aralık 2020'de, en yüksek izlenme oranı olan yüzde 5,8'lik reytingle ekranlara veda etmişti. "Tale of the Nine Tailed"ın ilk sezonunda Lee Dong-Wook, Jo Bo-Ah, Kim Beom ve Kim Yong-Ji gibi isimler yer alıyordu. Ancak kadın başrol değişimine gidildi ve dramanın mevsimsel bir sistem haline gelerek üç sezondan oluşması planlandı.

6 Mayıs'ta tvN aracılığıyla yayımlanması planlanan drama toplamda 12 bölümden oluşuyor. Cumartesi ve pazar kuşağında ekranlara gelecek olan dizinin her bölümü 60 dakika uzunluğunda olacak.